Whatsapp iletişim hattı

Blog İçeriklerimiz

Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu Aydın

Aydın Kız Yurdu Avantajlarımız

Aydın'ın en merkezi konumunda bulunan kız öğrenci yurdumuz da öğrencilerimize birçok imkan ve hizmet sunmaktayız. Aydın kız yurdu avantajlarımızı ve imkanlarımızı daha detaylı inceleyiniz.


Aydın kız öğrenci yurdu avantajlarımızı keşfedin

Aydın Ihlamur kız öğrenci yurdu olarak Aydın'ın en merkezi ve en güvenlikli bölgesinde yer almaktayız.

Aydın'da kız öğrencilerimize rahat ve konforlu bir yaşam alanı. 1, 2, 3, 4 ve 5 kişilik oda seçeneklerimiz ile her odada tuvalet ve banyo ve televizyon bulunmaktadır.
Koronavirüs kapsamında ve öncesinde yerine getirdiğimiz hijyen koşullarımız ve temizlik prosedürlerimiz daha da artıracak tedbir ve önlemlerimiz çok sıkılaşmıştır.

 

7/24 güvenlik kamerası

Kız ğrenci yurdu binamız Aydın'ın en güvenlikli ve en merkezi lokasyonunda bulunduğu gibi 7/24 geniş açılı güvenlik kameraları ile giriş ve çıkışlar izlenmektedir.

Öğrencilerimizin güvenliği ve konforu için gerekli tüm tedbirler ve önlemler titizlikle alınarak hayata geçirilmektedir.

 

7/24 sıcak su ve hızlı internet

Kız öğrencilerimizin temel ihtiyacı olan sıcak su ve kesintisiz internet hizmetimiz 7/24 kaliteli bir şekilde sağlanmaktadır.

Tüm odalarımızda tuvalet ve banyoda kız öğrencilerimiz 7/24 sıcak suya ulaşabilmektedir. Aynı şekilde tüm odalarda kesintisiz ve hızlı internet hizmetimiz bulunmaktadır.

 

Geniş ve ferah odalar

Aydın Ihlamur kız öğrenci yurdu olarak Aydın'ın en geniş ve ferah odalarına sahibiz.

Her yıl bakımları tadilatları yapılan ve yenilenen odalarımız ve malzemelerimiz kız öğrenci yurdunda kalan kız öğrencilerimizin daha rahat ve konforlu bir üniversite hayatı geçirebilmeleri için büyük bir titizlikle sağlanmaktadır.

1, 2, 3, 4 ve 5 kişilik olan odalarımız herkese hitap etmekte ve odalarımızın sürekli temizliği sağlanarak hijyen koşulları yerine getirilmektedir.


4 çeşit akşam yemeği

Aydın Ihlamur kız öğrenci yurdunda konaklayan öğrencilerimizin en çok sevdiği göndereyim bizden birisi de her akşam çıkan günlük ve taze ev yemeklerimizdir.

Özenle aşçılarımız tarafından hazırlanan yemek menülerimiz doyurucu porsiyonlarda ve besleyici tekniklerle hazırlanarak kız öğrencilerimize her akşam hijyenik şartlar altında geniş ve ferah yemekhanemizde sunulmaktadır.


Açık büfe kahvaltı


Kız öğrencilerimiz Aydın Ihlamur kız öğrenci yurdunda günlük taze ve besleyici açık büfe kahvaltımızın doyasıya keyfine varabilir.

2.öğretim kız öğrencilerimiz için esnek kahvaltı saatlerimiz bulunmaktadır.


Fitness ve Spor salonu


Kız öğrencilerimiz Aydın Ihlamur kız öğrenci yurdu muzun bünyesinde bulunan Spor salonumuzda diledikleri zaman arkadaşlarıyla birlikte spor ve fitness keyfine varabilir.

Spor salonumuzda koronavirüs tedbirleri kapsamında sürekli hijyen ve temizlik şartları yerine getirilmektedir.


Sizleri tanışmaya davet ediyoruz.


Siz değerli kız öğrencilerimiz ve sayın velilerimiz  sizleri Aydın Ihlamur kız öğrenci yurdumuza bizleri yakından görmeye ve yurdumuzu incelemeye sıcak bir kahve eşliğinde tanışmaya davet ediyoruz.

Bizlere web sayfamız üzerindeki telefon numaralarımızdan ve WhatsApp hattımızdan ulaşabilirsiniz. Web sayfamız üzerinde yer alan Aydın Ihlamur kız öğrenci yurduna sorun kısmından tüm soru ve görüşlerinizi 7/24 bizlere iletebilirsiniz.


Sağlıkla ve sevgi ile kalın görüşmek üzere...