Whatsapp iletişim hattı

Blog İçeriklerimiz

Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu Aydın

Aydın'ı Kazanan Kız Öğrencilerimizi Yurdumuza Tanışmaya Bekliyoruz.

Aydın'ı kazanan kız öğrencilerimiz canı gönülden tebrik ediyoruz ve üniversite hayatı boyunca onlara huzurlu ve güvenli hissettirecek doğru kız öğrenci yurdunu seçmelerini temenni ediyor ve bizler ile tanışmaya yurdumuza davet ediyoruz.


  • Aydın Ihlamur kız öğrenci yurdu olarak koronavirüs kapsamında gerekli tüm tedbirlerimizi ve önlemlerimizi olaraktan kız öğrencilerimizi yurdumuzu ziyaret etmeye tanışmaya bekliyoruz.

Avantajlı ön kayıt fırsatlarımızdan yurt imkanlarımızdan ve diğer sorularınızla alakalı bizde web sitemiz üzerindeki telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

 

Bizi Yakından Tanıyın

Aydın Ihlamur kız öğrenci yurdumuz Aydın'ın en merkezi lokasyonunda ve en güvenlikli bölgesinde yer almaktadır. 
Şehrin en işlek ve en gözde caddesi olan anlam Menderes Bulvarı'na sadece 150 metre yürüme mesafesindeyiz. Halk Bankası VakıfBank Garanti Bankası, İş Bankası, cadde ve kafelere, alışveriş merkezlerine 1 dakikalık yürüme mesafesindeyiz.

Minibüs duraklarına çok yakın olmamızdan dolayı öğrencilerimiz yurdumuzdan 1 dakikalık yürüme mesafesinde minibüs duraklarına giderek üniversitesi'ne ulaşabilmektedir.

 

Aydın Ihlamur kız öğrenci yurdunun sunduğu imkanlar

Kız öğrenci yurdumuzda kaliteli çağdaş ve yenilikçi bakış açısı ile yürüttüğümüz güvenliğin sistemde kız öğrencilerimize ister güvenlik ister konfor ve diğer tüm temel ihtiyaçları konusunda kaliteli hizmeti hedeflemekteyiz. 

  1. 7/24 sıcak su,
  2. günlük ve taze ve lezzetli ev yemekleri,
  3. sabahları taze ve günlük açık büfe kahvaltı,
  4. TV ve dinlenme salonu,
  5. her odada tuvalet banyo ve televizyon,
  6. sürekli temiz ve hijyenik odalar ve yurt genelinde konavirüs kapsamında daha sık hijyen koşullarının yerine gelmesi sağlanmaktadır.
  7. kız öğrenci yurdunun bünyesinde spor salonu bulunmaktadır. öğrencilerimiz istediği zaman güvenli ve huzurlu bir şekilde kız öğrenci yurdunun binasındaki spor salonuna giderek dilediğin kadar spor yapabilmektedir.

 

Aydın en güvenilir bölgesindeyiz.

Aydın Ihlamur kız öğrenci yurdumuz Aydın'ın en güvenli ve en merkezi lokasyonda bulunmaktadır. Kız öğrenci yurdumuz 
Aydın'ın en merkezi ve en popüler Bulvari olan Menderes bulvarı'nın hemen yan sokağında bulunmaktadır.

Sokağımızda yurt binamızın karşısında a101 alışveriş marketi ve sokağımızın köşesinde Yurtiçi kargo Aydın üçgözler birimi bulunmaktadır.
Yurt binamız 7/24 giriş ve çıkışlarında güvenlik kamerası ile izlenmektedir.

 

Ön kayıt avantajlarını kaçırma.

Ön kayıt aramızdaki avantajlı fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için ve bizleri daha yakından tanımak için sizleri aile sıcaklığındaki Aydın'ın en gözde ve en elit semtinde bulunan kız öğrenci yurdumuz a tanışmaya davet ediyoruz.

Google İşletme sayfamıza görüşlerini bizlerle paylaşan tüm kız öğrencilerimize ve sayın velilerimize Güzel Yorumları İçin içten bir teşekkür Ederiz.

Google yorumlardan Aydın Ihlamur kız öğrenci yurduna yapılan güzel yorumlar için çok teşekkür ederiz ve yorumlarımızı okuduğunuz takdirde Aydın Ihlamur kız öğrenci yurdunun sizler için en doğru tercih olduğunu daha iyi anlamış olacaksınız.

Bizlere web sayfamız üzerinde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden dilediğiniz zaman soru ve görüşleriniz için ulaşabilirsiniz.