Whatsapp iletişim hattı

Blog İçeriklerimiz

Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu Aydın

Öğrenci Yurdunda Kalmanın Avantajları

Kız Öğrenci ve Erkek öğrencilerimiz için öğrenci yurtlarında kalmak onlara birçok avantaj sağlamaktadır. Kısaca yurt hayatının sizlere sağladığı avantajlardan bahsedelim.


Yeni Dostluklar Kazanırsınız

Ülkenin 4 bir yanından hatta yurt dışından birçok öğrenci geldiği için onlarla birlikte yaşama deneyimi ve kültürel etkileşim içinde olursunuz. Aynı yurt ortamda birlikte yaşadığınız kişilerle bir ömür boyu sıkı dostluklar kazanırsınız.

Temizlik Yapmaktan Kurtulursunuz

Çamaşır yıkama, temizlik yapmak zorunda kalmazsınız,  Aydın’da Ihlamur Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerimizin odalarını temizlik personellerimiz ile sürekli temizliğini yapıyoruz. Çamaşırlar yıkama hizmetimizden makul fiyatlarla yararlanabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz zaman ütü odamızı kullanarak giysilerinizi ücretsiz ütüleyebilirsiniz.

Fatura ödemek gibi bir derdiniz olmaz.

Kız öğrenci yurdunda daha ziyada öğrenci yurtlarında kalan öğrenciler elektrik, su, doğalgaz, internet faturası ödemek zorunda kalmazlar. Ne alakası var otomatik ödeme talimatı veririm diyeceksiniz. Evet evde 1 kişi kalanlar için iyi bir durum olabilir belki ama 1 evde 3-4 kişi kalan öğrenciler için hesap kitap biraz karışabilir bu yöntemle. Ancak tabi iş sadece her ay düzenli fatura ödemekle de bitmiyor. Faturalarınız ödemek için telefon, internet, elektrik, doğalgaz ve su abonelikleri açtırmanız gerekli. Hepsi için ayrı ayrı zaman ve depozito ücretlerini yatırmanız gerekecektir.

Eşyalarınızı Getirmeniz Yeterli

Ev Taşıma,  apartman aidatı gibi işleriniz ve ödemeleriniz olmayacak. Kız Öğrenci yurduna sadece kendi kişisel eşyalarınızı götürmeniz ve odanıza yerleşmeniz yeterli olacaktır. Öğrenci yurdunun imkanlarında çamaşır yıkama hizmeti, odalarda ütü ve ütü masası olması sizler için daha pratik çözüm sunacaktır. Aydın’da Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu’nda bu imkanlar öğrencilerimize sunulmaktadır.

Konumuz bir bakıma öğrenci yurdunda kalmanın avantajlarını içeriyor. Ama tabi tüm öğrenci yurtları için bu durum geçerli değildir. Eski, bakımsız, rutubet alan, oda yalıtımı ve akustiği yetersiz olan az sayıda ve yetersiz imkanları olan öğrenci yurtlarında kalmanın avantajından ziyade birçok dezavantajı vardır.

Kız öğrenci yurdunun imkanları ne kadar iyi ve yeterli ise size o kadar çok avantaj sağlayacaktır. Okula, üniversiteye ve şehir merkezine yakın olması, fitness salonu, zengin kahvaltı menüsü ve akşam yemekleri menüsü, etüt salonu gibi önemli imkanlar bulunuyorsa öğrenci yurdunda kalmanız size daha çok avantaj sağlayacaktır.

Aydın Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu’nda bu imkanların hepsi sizlere sağlanmaktadır.