Whatsapp iletişim hattı

Blog İçeriklerimiz

Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu Aydın

Neden Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu ?

Aydın Kız öğrenci yurdumuzda konforlu ve geniş odalar, ev yemekleri, lezzetli yemek menüleri, zengin kahvaltı salonu, spor salonu, etüt salonu gibi geniş imkanlarımızla Aydın’da kız öğrencilerimize elit ve özverili hizmet vermekteyiz.


Neden Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu

Özel Ihlamur öğrenci yurtları Aydın/Merkez, İstanbul/Avcılar ve İstanbul/Beşiktaş'ta bulunan şubelerimiz ile 500 öğrenciye modern, hijyenik, konforlu ve aile sıcaklığının olduğu bir ortamda konaklama imkanı sağlamaktadır.

Ihlmaur Kız Öğrenci Yurdunda öğrencilerimize daha iyi hizmet ve ayrıcalık sunabilmek için sürekli değişim ve gelişim içerisindeyiz. Kız öğrenci yurdumuzda konforlu ve geniş odalar, ev yemekleri, lezzetli yemek menüleri, zengin kahvaltı salonu, spor salonu, etüt salonu gibi geniş imkanlarımızla Aydın’da kız öğrencilerimize hizmet vermekteyiz.

Tam merkezi lokasyonda olan kız öğrenci yurdumuz, otobüs duraklarına, şehrin en canlı bulvarına yürüyerek 1 dakika mesafede bulunmasıyla diğer kız öğrenci yurtlarından daha öndedir.

SPOR SALONU

Öğrencilerimizin günlük spor ve egzersizlerini yapabilecekleri fitness salonumuz mevcuttur. Kız Öğrencilerimiz Yurdumuzda istedikleri zaman spor yapabilirler.

4 ÇEŞİT AKŞAM YEMEĞİ

Yurdumuzda yemeklerin tamamı ev yemeği lezzetini aratmaması için bünyemizdeki aşçı ve yardımcıları tarafından hazırlanmaktadır. İkinci öğretim öğrencilerimizin akşam yemekleri okul çıkış saatlerine göre ayrıca hazırlanarak sıcak olarak servis edilmektedir. Yemek menülerimiz haftalık olarak ilan panosuna bir haftalık program olarak asılır.

ZENGİN KAHVALTI MENÜSÜ

Yurdumuzda açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ( 4 çeşit ) ücretsiz olarak verilmektedir.

ÇAMAŞIR YIKAMA HİZMETİ

Çamaşırlar yıkama hizmetimizden makul fiyatlarla yararlanabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz zaman ütü odamızı kullanarak giysilerinizi ücretsiz ütüleyebilirsiniz.

AYDIN'IN EN MERKEZİ KONUMU

 

Adnan Menderes Bulvarına 100 metre, Üniversite otobüs duraklarına 100 metre, Migros yürüyerek 5 dakika ve hemen karşımızda A101 ve Yurtiçi Kargo bulunmaktadır. Yurdumuz Aydın'ın en merkezi konumundadır.

1, 2, 3, 4 ve 6 KİŞİLİK FERAH ODALAR

1, 2, 3, 4 ve 6 kişilik lüks (il genelinde mevcut en geniş ve ferah) odalar, Aydın'da en geniş , ferah ve konforlu odalarını siz değerli öğrencilerimize sunmaktayız.