Whatsapp iletişim hattı

Blog İçeriklerimiz

Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu Aydın

Aile Sıcaklığı

Yıllarca cennet ülkemizin neredeyse her köşesinde görev yaptım. Bir çok kültür, gelenek, anlayış ve toplum yapısıyla karşılaştım. Hepsi bana sonsuz tecrübe ve bilgi birikimi kazandırdı.


Yıllarca cennet ülkemizin neredeyse her köşesinde görev yaptım. Bir çok kültür, gelenek, anlayış ve toplum yapısıyla karşılaştım. Hepsi bana sonsuz tecrübe ve bilgi birikimi kazandırdı. Öğretmen olan babamda ülkenin birçok yerinde görev yaptı, binlerce öğrenci yetiştirdi.

Eşimde okul öncesi öğretmeni ve oda benimle gezerken öğrencilerine iyiliği, doğruluğu ve topluma yararlı bireyler olabilmeyi aşıladı. Şimdi bütün tecrübe ve birikimlerimizi bir araya getirip bu çatı altında ülkemizin yarınları olan siz değerli gençlere aktarmak istiyoruz. Sizlere sadece barınma ve beslenme imkanı değil, aynı zamanda aile sıcaklığı vermek hayata dair yaşadıklarımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Geçireceğiniz yoğun eğitim döneminde sizlerin yaşam rehberliğinizi üstlenmek istiyoruz.

İlk ve orta öğreniminizde nasıl ki okuldan ayrılıp koşa koşa eve gidiyorsanız buraya yüzünüzde tebessümle gelmenizi, gerçekten aydın ıhlamur kız yurdunda keyifli zaman geçirmenizi istiyoruz. Aydın´da bulunan öğrenci yurtları içerisinde en güzel konuma, odalara, hizmete sahip olan aydın ıhlamur kız yurdu aynı zamanda aile bireylerinden oluşan yönetim kadrosuyla sizlere en sıcak ve samimi ortamı da sağlamaktadır.

Günün her saatinde alie bireylerinden birisi mutlaka yurtta bulunacaktır. Öğrencilerimiz her hangi bir sağlık sorunu yaşadığında ve yurdumuza çok yakın olan devlet hastanesine intikal edilmesi gerektiğinde 24 saat yurdun önünde hazır olan servis aracımızla derhal hastaneye gidilecek ve ailesine bilgi verilecektir.

Yemeklerinizin hazırlanması, pişirilmesi ve servis edilmesi aşamalarında yine annem nezaret edecek ve anne eli, anne gözü değen yemekler sizlere sunulacak. Hijyenden asla ödün vermeden hazırlanan lezzetli ve sağlıklı yemeklerle  sizlerin moralini yükseltmeyi hedefliyoruz. Sizlerin memnuniyetini ve bize olumlu geri dönüşlerinizi ticari beklentilerimizin çok önünde tutuyoruz. Sadece sizlerin değil ailelerinizin de bizlere ileteceği memnuniyetleri bizim başarı kriterimiz.

Dört kişilik bir aile ile sezona başlıyoruz ama çalışanlarımız ve siz değerli öğrencilerimizle birlikte sezon sonunda 200 kişinin üzerinde kocaman bir aile olmayı hayal ediyoruz. Yoğun bir eğitim yılını atlatıp ailelerinize dönerken bizleri geride bırakmanın burukluğunu, yeniden bir araya gelmenin umudunu taşıyor olduğunuzu hissettiğimizde emeklerimizin karşılığını almış olacağız. Bu kurumsal ve aile sıcaklığının bir arada olduğu çatı altında her gününüzün bir öncekinde mutlu geçmesi dileğiyle…