Whatsapp iletişim hattı

Blog İçeriklerimiz

Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu Aydın

Aydın'da Kaç Tane Kız Öğrenci Yurdu Vardır?

Aydın'daki kız öğrenci yurtlarının sayılarını sizler için yaklaşık olarak öğrendik ve Aydın'da kız öğrenci yurdu ile görüşmeden önce nelere dikkat etmeniz gerektiğinden bahsedeceğiz.


Aydın kız öğrenci yurtları

Aydın'da şu an için Google haritalardaki kayıtlara baktığımız kadarıyla toplamda 37 tane kız öğrenci yurdu kaydı bulunmaktadır.

Ancak bazı kapanan ve aynı konumlara sahip kız öğrenci yurtlarında belediyemizde yaklaşık 30 civarı bir kız öğrenci yurdunun bulunduğunu görebilmekteyiz. 

 

Kriterlerinizi Belirleyiniz

Sizlere Aydın'daki kız öğrenci yurtlarının sayılarını paylaşmamız daki neden şudur? Aydın'da yaklaşık 30 tane olan kız öğrenci yurdu'nu her birisiyle görüşme imkanınız özellikle de şu an ülkemizi ve dünyayı secdeden bu pandemi sürecinde çok zor olmaktadır.

 

Ancak her birine telefonla arayarak fiyat bilgisi ve kız öğrenci yurdu imkanları hakkında ve lokasyona hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

Kız Öğrenci Yurduna Kayıt Olmadan Önce

Aydın kız öğrenci yurtlarına görüşmeye gitmeden önce bazı kriterlerinizi net bir şekilde belirlerseniz daha kısa sürede istediğiniz kız öğrenci yurduna kayıt yaptırabilir ya da kızınızı istediğiniz ve gözünüzün arkada kalmayacak bir kız öğrenci yurduna daha kısa sürede kayıt yaptırmış olursunuz.


Genel olarak sizler için belirlediğimiz en önemli kriterler şunlardır. Bu konuyla alakalı diğer kapsamlı yazımızda okuyabilirsiniz.


Aydınlı kız öğrenci arayışında olan velilerimize ve öğrencilerimize ilk önce kız öğrenci yurdundan beklentilerinin ne olduğunu anlamasını ve binmesini önermekteyiz.

Bildiriniz hakkı ve gerekçeli sebeplerden dolayı kızlarının konaklayacağı kız öğrenci yurdunun merkezde ve yani iyi bir lokasyonda ve güvenlikli bir binaya sahip olmasını isteyeceklerdir. Zaten bu en temel kriterleri yerine getirmediğini düşündünüz öğrenci yurtlarıyla görüşmeniz bile tamamen zaman kaybı olacaktır.

Tüm Beklentilerinizi Belirleyin

Bunun dışında sizin beklediğiniz ne gibi özellikler ya da ne gibi imkanlar var ise onları irdelemeniz gerekecektir.

Mesela her odada televizyon, hızlı internet, rahat ve geniş odalar, merkezi lokasyon, spor salonu gibi aradığınız başka önemli kriterleriniz de varsa bu kriterlere sahip olmayan kız öğrenci yurtlarını en iyi bilirsiniz.

 

Yurt Görüşmelerimiz Yaklaşık 1 Saat sürüyor

Yaklaşık 30 civarı kız öğrenci yurdu ile görüşmek ve her birinden detaylı bilgi almak için çok ciddi bir zaman harcamanız gerekmektedir.

Zaten kısıtlı zamanlarda Aydın'a gelerek çocuğunuz için en güvenli ve en iyi kız öğrenci yurdu bulma isteğiniz sizlere bir gün içerisinde en fazla 4 ya da 5 kız öğrenci yurdu ziyareti yaptıracaktır. 


Aydın'daki 30 kız öğrenci yurdu ile yüz yüze görüşmeye kalkarsanız nereden baksanız en aşağı 5-6 gününüzü alacaktır.


Bundan dolayı sizin en başta belirlediğiniz kriterlere en yakın kız öğrenci yurtlarını tercih ederek görüşme sağlamanız hem zaman hem de bu pandemi sürecinde gerekli önlemlerin aksatılmaması ve sizin ve ailenizin sağlığı açısından çok daha iyi olacağını düşünmekteyiz.


Bir diğer önemli kriter de şu artık interneti a'dan z'ye 7'den 70'e neredeyse herkes kullanmakta ve internette satın aldığı hizmet ve ürün hakkında işletme için olumlu ya da olumsuz yorum yapılmaktadır. 


Ön kayıtlarınızı yaptırmadan önce kayıp tercihinde bulunacağınız kız öğrenci yurtlarının Aydın Google haritalardaki olumlu ve olumsuz yorumlarını bunun yanı sıra Facebook ve Instagram hesaplarındaki öğrenci görüşlerine incelemenizi büyük bir önemle tavsiye etmekteyiz.