Whatsapp iletişim hattı

Blog İçeriklerimiz

Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu Aydın

Kız Öğrenci Yurdunda Kalmanın avantajları

Kız Öğrenci yurdunda kalmanın bir çok avantajı vardır. Fatura, yemek yapma, temizlik, spor salonuna girme gibi bir çok alanda size avantaj sağlar ve zamanınız size ve derslerinize kalmış olur.


Yeni Dostluklar Kazanırsınız

Ülkenin 4 bir yanından hatta yurt dışından bir çok öğrenci geldiği için onlarla birlikte yaşama deneyimi ve kültürel etkileşim içinde olursunuz.

Kahvaltı ve Akşam Yemeği

Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerimize zengin kahvaltı menüsü ve her akşam lezzetli ev yemekleri sunuyoruz. Kız Öğrenci Yurdu’nda kalmanın en güzel avantajlarınızdan biri de her gün sizler için zengin kahvaltı menüsü ve lezzetli akşam yemekleri servis edilmektedir.

Temizlik Yapmaktan Kurtulursunuz

Çamaşır yıkama, temizlik yapmak zorunda kalmazsınız,  Aydın’da Ihlamur Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerimizin odalarını temizlik personellerimiz ile sürekli temizliğini yapıyoruz. Çamaşırlar yıkama hizmetimizden makul fiyatlarla yararlanabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz zaman ütü odamızı kullanarak giysilerinizi ücretsiz ütüleyebilirsiniz.

Fatura ödemek gibi bir derdiniz olmaz.

Kız Öğrenci yurdunda daha ziyada öğrenci yurtlarında kalan öğrenciler elektrik, su, doğalgaz, internet faturası ödemek zorunda kalmazlar. Ne alakası var otomatik ödeme talimatı veririm diyeceksiniz. Evde 1 kişi kalanlar için iyi bir durum olabilir belki ama evde 3-4 kişi kalan öğrenciler için hesap kitap biraz karışabilir bu yöntemle. Ancak tabi iş sadece her ay düzenli fatura ödemekle de bitmiyor. Faturalarınız ödemek için telefon, internet, elektrik, doğalgaz ve su abonelikleri açtırmanız gerekli. Hepsi için ayrı ayrı zaman ve depozito ücretlerini yatırmanız gerekecektir.

Eşyalarınızı Getirmeniz Yeterli

Ev Taşıma,  apartman aidatı gibi işleriniz ve ödemeleriniz olmayacak. Kız Öğrenci yurduna sadece kendi kişisel eşyalarınızı götürmeniz ve odanıza yerleşmeniz yeterli olacaktır.

Merkezi Lokasyonda Olursunuz

Genel olarak çoğu kız öğrenci yurdu Üniversiteye ve şehir merkezlerine yakın bölgelerde inşa edilirler. Üniversiteye, avmlere ve şehir merkezine gitmek için yolda fazla zaman harcamamış olursunuz. Yol paranız ve yolda harcayacağınız zaman size kalmış olur

Güvenli Bir Ortam

Güvenlik görevlisi ve 7/24 güvenlik kameralarıyla korunan bir kız öğrenci yurdu Aydın’da kız öğrencilerimiz için çok güvenli bir yurttur. Yurt binalarının bakımlı ve yeni olması ve sanayi ve fabrika bölgelerinden uzakta yer alması Kız öğrencilerimizin can ve mal güvenliği açısından çok önemlidir.

Spor Salonu Hemen Yanınızda

Kız Öğrenci Yurdu’na ait bir spor salonu olması kız öğrenciler için harika bir avantaj. Çünkü binadan dışarıya adım atmadan spor yapıp duşa girip odanızda dinlenme olanağınız vardır. Arkadaşlarınızla birlikte güvenli ve huzurlu bir ortamda spor yapmak çok daha keyifli olacaktır.

Aydın’da Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu olarak öğrencilerimize bir çok imkan sunmaktayız,

Temizlik, merkezi ısıtma, 7/24 Sıcak su, TV dinlenme Salonu, Spor Salonu, Revir, Etüd Salonu, 7/24 bina güvenliği, Lezzetli ev yemkeleri, zengin kahvaltı menüsü. wifi, merkezi lokasyon, geniş ve ferah odalar.

Resimler