Whatsapp iletişim hattı

Blog İçeriklerimiz

Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu Aydın

Neden Kız Öğrenci Yurdunda Kalmalıyım?

Kız öğrenci yurdu ya da erkek öğrenci yurdu ayrımından bağımsız bir şekilde yurtta kalmanın faydaları vardır.


Kız Öğrenci Yurtları Avantajlıdır

Kız öğrenci yurdu ya da erkek öğrenci yurdu ayrımından bağımsız bir şekilde yurtta kalmanın faydaları vardır. Yurt hayatının sunduğu güzellikler ve sağladığı avantajlar konaklamada ev yerine Aydın öğrenci yurdu tercihi yapmanızın en temelidir. Öğrenciler ilk etapta kendilerine ait bir ev fikrine çok sıcak baksalar da aslında eve çıkmayı tercih eden kişilerin keşke yurtta kalıyor olsam dediklerini uzun vadede duyarlar. Bu keşkelerin çok sayıda nedeni olabilir. Doğru tercih yapmak için bu nedenleri ayrı ayrı değerlendirmek gerekir.

Kız öğrenci yurdunda kalmanın bir çok avantajlı yönü vardır. Aydın'daki kız öğrencilerimiz Ihlamur Kız öğrenci yurdunda kalarak Ev yemeği, Spor Salonu, Oda temizliği, fatura derdi yok, sınırsız internet, güvenlik gibi bir çok avantajdan yararlanmaktadır.

Sorumluluklarınızı Sınırlayın

Üniversite hayatına atılmak başlı başına bir sorumluluk olduğundan dolayı bu süreci doğallaştırana kadar ek sorumluluklar almamak en doğrusu olur. Okul, dersler, hocalar, arkadaşlar kısacası çevrenizde doğrudan iletişim kuracağınız her şey üniversite hayatı ile birlikte değişir. Bunun yanı sıra alışkın olduğunuz konfordan uzaklaşırsınız. Anne yemeklerinin sıcaklığı, baba evinin konforu ister istemez sizi bırakır. Çünkü yeni hayatınızda paylaşmak, ayaklarınızın üzerinde durmak ve sorunlarınızı çözmek gibi yeni sorumluluklara sahip olursunuz. Üniversite öğrencisi olmakla başlayan bu yeni hayatınızda bir evin sorumluluklarını almak istemezsiniz. Öğrenci yurdu size ev konforunu sunan ancak sorumluluklarınızı azaltan bir seçenek olduğu için tercihlerinizde ilk sırada erkek ya da kız öğrenci yurdu seçimi yer alabilir.

 

Yeni Şeyleri Zamana Yayarak Öğrenin

Öğrenci olmak demek özgürlük anlamına gelse de konaklama tercihleriniz özgürlüğünüzün değişmesine neden olur. Bir eviniz olduğu zaman evin faturalarından temizliğine kadar pek çok yeni sorumluluğunuz olur. Yeni sorumluluklar sizi bağlayacağı için özgürlüğünüzü kısıtlamış olursunuz. Eğer barınmak için erkek ya da kız öğrenci yurdu tercih ederseniz fatura ödemek, yemek yapmak, temizlik yapmak gibi sorumluluklarınız olmaz. Tek yapmanız gereken kendi yaşam alanınızı istediğiniz şekilde düzenlemek ve hayatınızın tadını çıkarmaktır. Aydın öğrenci yurdu seçenekleri arasında öne çıkan Aydın Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu 7/24 güvenlik sistemi, lezzetli yemekleri, konforlu odaları ve çalışma alanları ile hem sizin rahatınızı hem de ailenizin iç huzurunu sağlar. Böyle bir ortamda özgürce kalmak ve öğrenciliğin tadını çıkarmak ise bir öğrenci için paha biçilemezdir.