Whatsapp iletişim hattı

Blog İçeriklerimiz

Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu Aydın

Yurt Yaşamı ve Dostluklar

Bir arkadaşınızla kız öğrenci yurdunda aynı odayı paylaşıyorsanız çok sıkı dostsunuz demektir. Bu güzel dostluklar unutlmaz


Kız Öğrenci Yurdu Dostlukları

Üniversite dostlukları, Kız öğrenci yurtlarında geçen güzel zamanlar, birlikte günün tamamını geçirmek, hele de çok iyi anlaştığınız bir arkadaşınızla kız öğrenci yurdunda aynı odayı paylaşıyorsanız çok sıkı dostsunuz demektir. Bu güzel dostluklar unutlmaz

Erkek ya da kız öğrenci yurdu ayırt etmeksizin söylenebilecek bazı şeyler vardır. Sohbet konuları, paylaşılanlar ya da etkileşimler ne kadar farklı olursa olsun yurt yaşamı insana hiçbir zaman unutamayacağı dostluklar kazandırır. Bunun en temel sebebi aynı yaşam alanını paylaşmak olsa da yurt arkadaşları bir alandan çok daha fazlasını paylaşır. Sevinçler, üzüntüler ya da sorunlar artık ailelerden önce arkadaşlar ile paylaşıldığından bazı yurt dostlukları her şeyin önüne geçer. Aydın öğrenci yurdu seçenekleri arasında konforu ve güvenliği ile dikkat çeken Aydın Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu sunduğu imkanlar sayesinde dostluklara daha çok zaman kalmasını sağlıyor.

Paylaşmak Güzeldir

Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çoğalır. İnsan doğası gereği her zaman paylaşma ihtiyacı hisseder. Çok zorlandığınız dersten 100 aldığınızı öğrendiğiniz zaman yerinize sakince oturup bu anın tadını çıkarmazsınız. Hemen gözleriniz en yakın arkadaşınızı arar ve kocaman gülümsemenizi onunla paylaşmak istersiniz. Yurt ortamında yaşam alanı paylaşmanın temeliyle birlikte her şeyinizi paylaşabileceğiniz bir etkileşim imkanı sunar. Aile ziyaretinden dönenlerin getirdiği lezzetli böreklerden tutun da ilk aşk acısına kadar her şeyin paylaşıldığı öğrenci yurdu odalarında doğan dostluklar ise her zaman unutulmaz oluyor.

Yaşama Gelen Yeni Renkler

Her insan hayatınıza yeni bir renk ve değer katar. Herkesin birbirinden öğrenebileceği büyüklü küçüklü çok fazla şey olabilir. Önemli olan insanların kendi yollarını ve fikirlerini emin bir şekilde oturtmaları olsa da çevresel etkileşim karakter oluşumunda çok fazla etki sahibidir. Yurt yaşamını erkek ya da kız öğrenci yurdu olarak ayırmadan bütün olarak ele alabiliriz. Oda arkadaşınızın okuduğu kitaptan izlediği filme kadar size yeni şeyler öğretecek değerlere yurt arkadaşlığında daha çok karşılaşırsınız. Ev arkadaşı olmak ya da aile kurmak bir noktaya kadar size yenilikler sunar. Gerek yaşın ilerlemesi gerekse insanlar ev yaşamına daha çok özel alan talebi ile geçmelerinden dolayı yurt arkadaşlıklarının paylaşımının yerini hiçbir şey tutmaz. Yemeğinizi, uykunuzu, kıyafetlerinizi, derslerinizi, dertlerinizi ve gülümsemelerinizi paylaştığınız yurt arkadaşlarının dostluğunu asla unutmazsınız.