Whatsapp iletişim hattı

Blog İçeriklerimiz

Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu Aydın

Yurt Yaşamı ve Sosyalleşme

Sosyalleşme ve Yurt Yaşamı. Yeni arkadaşlıklar, yeni bir şehir, yeni bir yurt her şey yeni ve her şeye yeni baştan başlamak içinde çok güzel bir fırsat olarak ta düşünülebilir.


Yut Yaşamı ve Sosyalleşme

Üniversiteye gidecek öğrenciler genellikle ilk kez ailelerinden uzakta öğrenim görmek için şehir dışına ya da yurt dışına gidiyorlar. Sosyalleşme ve Yurt Yaşamı. Yeni arkadaşlıklar, yeni bir şehir, yeni bir yurt her şey yeni ve her şeye yeni baştan başlamak içinde çok güzel bir fırsat olarak ta düşünülebilir.

Üniversiteye gitmeden önce çok çekingen, başkalarının düşüncelerini çok önemseyen ve kolay sosyalleşemeyen, muhabbet etme konusunda kendini yetersiz hissedenler, bazı konularda kendini sıkıcı bulanlar, pozitif düşünmenin farkına varamamış olanlar lütfen bu yazımızı sonuna kadar okuyunuz. Sizlere sosyalleşme ve sizi saran korkularınızdan kurtıulmanız için çok faydalrı bilgiler sunacağız.

Üniversite hayatınızda sosyalleşme korkusu yaşamadan her ortamda istediğiniz şekilde var olmanın keyfini sürmek istemez misiniz?

Zamanın Kıymetini Bilene

Üniversite hayatı çok değerlidir, Kesinlikle boşa harcanmaması gereken bir zamandır bunu öncelikle belirtmeliyim. İlk kez belki de birey olarak kendi ayaklarınız üzerinde duracaksınız ve ailenizin gözetimi ve baskısı sizin üzerinizden sıyrılmış olacak. Tamamen yeni bir birey olma yolunda atacağınız ilk adımlar üniversite hayatınızda gerçekleşmektedir. Zamanınızın kıymetini bilin, kendinize, insanlara, dostluklara ve hayatınıza değer verin her gün uyandığınızda pozitif düşünün ve her günün bir önceki günden daha keyifli ve daha maceralı geçeceğini hayal ederek güne başlayınız. Vaktinizi boşa harcamayın, boş vakitlerinizde kitap okuyun hobiler edinin ve sosyalleşin.

Yurt Yaşamı ve Sosyalleşme

Sizlere Yurt yaşamında nasıl sosyalleşerek eğlenceli ve sıkı dostluklar kazandığınız bir yurt hayatı yaşayabilirsiniz bunlardan bahsedeceğim.

Aydın Ihlamur Kız Öğrenci Yurdumuzdan sizlere örnekler vererek gözünüzde canlanması için çabalayacağım.

Yurdumuz 1, 2, 3 ve 4 kişilik geniş, konforlu ve ferah odalara sahiptir. Arkadaşlarınızla birlikte spor yapabilmeniz için fitness salonumuz vardır. Okuldan geldiğinizde dinlenmeniz için tv ve dinlenme salonumuz mevcuttur. Arkadaşlarınıza birlikte tv keyfi ve hoş sohbetler edebilirsiniz. Birlikte ders çalışabileceğiniz etüd salonumuz mevcuttur. Zengin kahvaltı menüsü ve lezzetli ev yemeklerinden oluşan akşam yemek menülerimizle kafeteryamızda hoşça vakit geçirebilirsiniz

Yurt arkadaşlarınızla birlikte Aydın’ın tarihi ve turistlik yerlerine gezilere katılabilir sosyalleşebilirsiniz.

Yurdumuzda yapılan yeni yıl kutlamalarında bir aile gibi yeni bir yıla birlikte girmenin keyfini sürebilirsiniz.

Yurtta Kalmak size sıkı dostluklar ve unutamayacağınız bir sürü güzel anı kazandırır.